Известие

Collapse
No announcement yet.

НОВ СЪМ и имам няколко проблема по алфа GTV 2.0ts

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НОВ СЪМ и имам няколко проблема по алфа GTV 2.0ts

здравеите приятно ми е да се запознаем. От скоро имам алфа гтв 2.0 тс 98 година. Това е чудесно но има няколко проблема.
    първият е колата е мн по бавна и тромава на ниски обороти(1000-3000) след което върви много.
    вторият е прозореца на врата на пасажера опира в оплатнението отгоре , а и самата врата ми се струва 4е трябва да се регулира
    третия е хидравликата на волана ми свисти странно когато завивам на место
    четвъртия като застана пред колата и гледам двигателя я ляво има едни ролки които се въртят от ремак, та наи долната голяма ролка ми се вижда 4е се клати на ниски обороти
    петия е че въздушния филтър сму4е въздух долу ниско (като че ли му липсва някоя от трабите )

Та вупросите са ми пет колкото са и проблемите ми засега
    1. на какво мойе да се дължи тая тромавост на ниски обороти как би могло да се оправи и наи важното КАДЕ заштото не знам нито един сервиз за алфи аз съм от софия/княжево
    2. от куде се регулира вратата (ве4е про4етох темата за регулиране на прозореца от тия две бол4ета)
    3. нормално ли е това свистене от хидравликата заштото на предишната кола (пеугеот 405 ) го нямасхе това
    4.нормално ли е тази ролка да се движи така да не е някаква демферна
    5. а на жуздусхния филтур сте направя утре снимки и се ги кача заштото несхто не мога да обясня за какво става въпрос

Здравей, честита да ти е колицата, щом си от София си лесен, ето тук си харесай някой от сервизите, http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26 , най-добре е там да ти видят колата.Ще смениш някой друг датчик и консуматив и си готов.И дано да те радва дълго и без проблеми.

Comment

мерси много дано да е така но ми се искасхе да знам с какво горе долу сте се сблъскам за какви пари да се готвя такива нормални нешта късаешти хората без мн мн пари

Comment

Ами дебитомера го водим консуматив, ако е сгънал колата става тромава в ниските , ако си фаза2 - 131лв. Но както ти казах, иди в сервиз, да не даваш излишни пари, няма как да установим какъв е проблема от дистанция, има и други възможни.....Ако е нов внос препоръчително е (да не казвам задължително) смяна на ремъци и ролки, 350 - 450 лв някъде, масло ДВГ стотина лв.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Ами дебитомера го водим консуматив, ако е сгънал колата става тромава в ниските , ако си фаза2 - 131лв. Но както ти казах, иди в сервиз, да не даваш излишни пари, няма как да установим какъв е проблема от дистанция, има и други възможни.....Ако е нов внос препоръчително е (да не казвам задължително) смяна на ремъци и ролки, 350 - 450 лв някъде, масло ДВГ стотина лв.

Тия дебитомери от 131лв знаеш ли за какво стават???? И преди да ми отговориш ти казвам- ЗА НИЩО!!!!
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

лисане можеш ли да ме ориентираш каде ти е сервиза и кога ще е удобно да мина за да ми я погледнеш сладураната ... тук само хубави нешта чета за теб

Comment

Първоначално публикувано от element_jori Покажи съобщение
              лисане можеш ли да ме ориентираш каде ти е сервиза и кога ще е удобно да мина за да ми я погледнеш сладураната ... тук само хубави нешта чета за теб
              0899832271
              0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение

Тия дебитомери от 131лв знаеш ли за какво стават???? И преди да ми отговориш ти казвам- ЗА НИЩО!!!!
                С уважение към познанията ти за марката Алфа Ромео,не искам да навлизам в излишен спор, но бившата ми 156-ца си върви перфектно с дебитомер, закупен за 131.31лв http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25278 от магазин на Бош, марка Бош, след намалението, същия със стара цена от 518лв в Бургас. А дали е Бош, и какъв му е сензора за да има такова намаление, не мога да кажа. Затова и препоръчвам на колегата да ходи в сервиз,а ти ще му кажеш влиза ли в намалението, но, ако му се дават излишни пари си е негов проблем. Тук, като чета, доста хора карат с дебитомери от 131лв, не съм чул още някой да е ревнал.
                Last edited by Доко; d.m.y г., 02:43.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  С уважение към познанията ти за марката Алфа Ромео,не искам да навлизам в излишен спор, но бившата ми 156-ца си върви перфектно с дебитомер, закупен за 131.31лв http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25278 от магазин на Бош, марка Бош, след намалението, същия със стара цена от 518лв в Бургас. А дали е Бош, и какъв му е сензора за да има такова намаление, не мога да кажа. Затова и препоръчвам на колегата да ходи в сервиз,а ти ще му кажеш влиза ли в намалението, но, ако му се дават излишни пари си е негов проблем. Тук, като чета, доста хора карат с дебитомери от 131лв, не съм чул още някой да е ревнал.
                  Няма да споря,аз давам мнение-ти даваш мнение. Всеки сам решава какво да прави,но за да кажа че не стават,значи имам нещо на предвид!!
                  0899832271 Сашо

Comment

мерси много аз сте ти звънна утре и сте се разберем нешто

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                      Няма да споря,аз давам мнение-ти даваш мнение. Всеки сам решава какво да прави,но за да кажа че не стават,значи имам нещо на предвид!!
                      Апсолютно е така и съм склонен да ти вярвам, в предвид, че това ти е работата и би трябвало да си наясно кое става и кое, не, но да не ти се бъркам в бизнеса повече. .

п.с. Чак в Бургас имаш доволни клиенти
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 18:18.

Comment

Working...
                      X